00402 1 252 3481
Contact

Arii Terapeutice

Compania Desitin este specializată în produse pentru terapia bolilor neurologice și psihiatrice. În paginile următoare, am adunat informații științifice și o mulțime de fapte interesante despre cele mai importante patru domenii terapeutice ale noastre, pentru a sprijini pacienții în viața lor de zi cu zi.

Epilepsia

Epilepsiile sunt un grup de tulburări în întregime diverse. Ceea ce este comun pentru toate dintre ele este faptul că apar convulsiile din când în când, de obicei, fără nici un semn de avertizare.
Mai multe ...

Sindromul Dravet

Sindromul Dravet, cunoscut şi sub denumirea de Epilepsie Mioclonică Infantilă Severă (EMIS), este o formă rară şi foarte gravă de epilepsie, pentru care nu există, în prezent, nicio modalitate de vindecare.
Mai multe ...

Boala Parkinson

În anul 1817, dr. James Parkinson a fost primul care a descris  Morbus Parkinson (Morbus = boală). Sindromul este cunoscut astăzi sub numele său.
Mai multe ...

Psihiatrie

Desitin Pharma Romania vă oferă produse indicate în tratamentul afecţiunilor psihiatrice.
Mai multe ...

Astenia

Derivat din grecescul “asthenos” care inseamna “absenta puterii”, astenia functionala este o tulburare complexa si multidimensionala.
Mai multe ...

Distonia

Distonia este o tulburare neurologică a mişcării corpului care se manifestă prin contractură musculară, spasme involuntare, cauzând răsuciri frecvente sau posturi anormale şi care nu pot fi controlate voluntar.
Mai multe ...

Spasticitate

Cuvantul “spasm” iși are originea in cuvântul grecesc “spasmos” care inseamnă “a trage”. Spasticitatea este o Tulburare de Miscare caracteriziată printr-o creștere patologică a tonusului muscular.
Mai multe ...