Research and Development

       In cadrul Desitin ne mândrim cu faptul că de decenii am dezvoltat inovaţii globale care au îmbunătăţit şi simplificat considerabil tratamentul medicamentos atât pentru medici cât şi pentru pacienţi, devenind deja terapii standard. Aceste inovaţii, care au fost şi sunt dezvoltate mereu în strânsă colaborare cu lideri de opinie şi centre de tratament, reprezintă baza succesului şi reputaţiei noastre in rândul profesioniştilor din sănătate, farmaciştilor şi altor oameni de afaceri din industria farmaceutică. O listă a celor mai importante inovaţii poate fi găsită la  Inovaţii tehnologice.

        Ca şi expertiza recunoscută în domeniul dezvoltării produselor, conducerea studiilor clinice reprezintă un pas esenţial pe calea unui nou produs către medic şi pacient. In departamentul clinic de dezvoltare, Desitin are o expertiză vastă în conducerea studiilor clinice de fază I,III şi IV.

        In dezvoltarea clinică, toate inovaţiile noastre farmaceutice sunt supuse unor testari clinice extensive, bazate pe ultimele standarde in domeniu.

        Munca noastra de cercetare se focuseaza in special pe domeniul epilepsiei si al bolii Parkinson. Pe langa studiile de bioechivalenta si interactiuni medicamentoase, ne concentram atentia si pe studii multicentrice de eficacitate si tolerabilitate ale produselor noastre. Aceste studii sunt realizate prin colaborare cu spitale renumite si cu organizatii de cercetare.