Informatii generale

In atentia profesionistilor in domeniul sanatatii:

 

ANUNȚ CONCURS PROIECT DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ  

  Se organizează o competiție în vederea selectării unui proiect de cercetare având ca obiectiv evaluarea farmacoeconomică a medicamentului XEOMIN în sialoreea din boala Parkinson. 
Depunerea propunerilor de proiecte se realizează într-o singură etapă, prin transmiterea propunerii de proiect la adresa office@desitin.ro, până pe data de 31.08.2021, ora 12:00. 
Procesul de evaluare a proiectelor depuse se va realiza în perioada 31.08-01.09.2021, directorii propunerilor de proiect putând depune contestații în termen de 24 de ore după data anunțării rezultatelor evaluării.   

Vă dorim succes! 

 

 

Desitin este o companie cu experienta de peste 100 ani in tratamentul afectiunilor SNC si este partenerul dvs in domeniul neurologiei si psihiatriei.

 

Compania detine cel mai larg portofoliu in domeniul epilepsiei precum si cele mai inovative forme farmaceutice.

Prin elaborarea formelor farmaceutice inovatoare, compania are ca scop principal asigurarea de beneficii suplimentare atat pentru medici cat si pentru pacienti.

 

Pentru accesul la informatiile destinate profesionistilor, aveti nevoie sa va creati un cont cu username si parola, conform legislatiei in vigoare.

Datele dvs personale sunt confidentiale si protejate conform legislatiei privitoare la protectia datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informatii, click aici

 

 

 

Date de autentificare

Introduceţi numele dvs. de utilizator şi parola pentru a intra (a vă loga) pe website:

logare

Aţi uitat datele de autentificare?

către înregistrare