00402 1 252 3481
Contact

Despre Desitin

Desitin Arzneimittel este o companie farmaceutică ce are o experiență de peste 100 de ani în tratamentul afecțiunilor neurologice și psihiatrice.

Compania deține cel mai larg portofoliu în domeniul epilepsiei precum și cele mai avansate forme farmaceutice.

Prin elaboarea formelor farmaceutice inovatoare, compania are ca prim scop asigurarea de beneficii semnificative atât pentru pacienți cât și pentru medici.

Desitin Pharma S.R.L.

Compania Desitin este  prezentă în România din 1996 ca  Reprezentanța Desitin.

Din 01 Iunie 2010, Reprezentanța Desitin devine DESITIN PHARMA SRL, cu un nou sediu în București și cu o echipă adaptată unor noi strategii și obiective.

Misiunea noastră are ca principal obiectiv accesul la medicamente de calitate, având forme farmaceutice inovatoare ce permit metode alternative și ”prietenoase” ca și mod de ingerare/administrare pt. pacient. În acest fel se asigură o medicație de calitate germană, care aduce beneficii clinice suplimentare atât pentru medic, cât și pentru pacient: creșterea aderenței la tratament, obiectiv esențial în tratamentul afecțiunilor SNC. 

Desitin Germania

Istoric

DESITIN ARZNEIMITTEL GMBH a fost fondată în Berlin în 1919. Am început prin dezvoltarea şi introducerea cu succes pe piaţă a primului nostru produs, unguent Desitin®.

În 1945, Desitin s-a mutat la Hamburg, timp în care dezvoltarea şi vânzările de medicamente pentru boli ale sistemului nervos central (CNS) au început să crească. Compania a devenit un furnizor şi partener competent specialist în tratamentul epilepsiei şi a bolii Parkinson.

Desitin este o organizaţie independentă, de dimensiune mijlocie, o companie de nişă farmaceutică, cu un număr de aproximativ 290 angajaţi, în principal la sediul central din Hamburg.

Desitin este, de asemenea, independentă financiar şi îşi finanţează dezvoltarea şi investiţiile cu venituri proprii. Fiind o companie farmaceutică de sine stătătoare, Desitin îşi produce singură majoritatea medicamentelor sale.

În toate acţiunile sale Desitin se străduieşte să respecte pe deplin standardele legale şi etice.